شرایط نصف شدن دارایی مرد به بیان وکیل پایه یک مطهری

بررسی و آموزش مفاهیم مهم و پربرخورد حقوقی کشور

منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 322
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 4
:: باردید دیروز : 31
:: بازدید هفته : 4
:: بازدید ماه : 790
:: بازدید سال : 1978
:: بازدید کلی : 11754
نویسنده : وکیل 23
دو شنبه 2 دی 1398

نحوه رسیدگی دادگاه در صدور حکم تنصیف به گفته وکیل پایه یک خانواده

به گفته وکیل خانواده در خصوص نحوه رسیدگی دادگاه در صدور حکم تنصیف بر اساس ماده 29 قانون حمایت از خانواده پس از طلاق مرد موظف است تا تمامی حقوق مالی زن را به طور کامل پرداخت کند.

بر همین اساس دادگاه می بایست در زمانی که در حال رسیدگی به پرونده طلاق زوجین است شروط ضمن عقد امضاء شده توسط زوجین را نیز مورد بررسی قرار دهد تا به طور دقیق اقدام به تعیین میزان حقوق مالی زن نماید.

در صورتی که در شروط ضمن عقد زوجین بر روی شرط تنصیف توافق کرده باشند و آن را امضاء کرده باشند، پس از طلاق مرد می باید نصف اموال خود را به نام زن کند.

تشکیل دادگاه مجزا برای بررسی شروط ضمن عقد

وکیل پایه یک خانواده در ادامه صحبت های خود می فرمایند که در برخی موارد قاضی پرونده بررسی شروط ضمن عقد را مستلزم تشکیل دادگاهی دیگر می داند تا به صورت مجزا شروط ضمن عقد در آن دادگاه مورد بررسی قرار بگیرد.

اما بسیاری از قضات این موضوع و تعیین و تکلیف آن را در یک جلسه رسیدگی می کنند و حکم مربوط به شروط ضمن عقد و طلاق را در یک جلسه صادر می کنند.

وکیل پایه یک خانواده در ادامه خاطر نشان کرد که در هر دو مورد رسیدگی به پرونده طلاق می بایستی زوجین از قاضی پرونده درخواست کنند تا وی به بررسی شروط ضمن عقد بپردازد و شروط ذکر شده در عقد نامه را تعیین تکلیف کند.

به گفته وکیل پایه یک خانواده ، نیاز نیست تا زوجین دادخواست مطالبه نصف دارایی مرد را به دادگاه تقدیم کنند.

همچنین قوانین و مقررات خاصی در رابطه با تعیین میزان حقوق زن از اموال مرد وجود ندارد و در این موارد نظر دادگاه ملاک است، قاضی نیز در این موارد کارشناس قضایی را مسئول تعیین میزان دارایی مرد می نماید و کارشناس با توجه به میزان مشارکت زن در به دست آوردن اموال نظر خود را برای قاضی پرونده ارسال می کند و سپس قاضی با توجه به نظر کارشناس، اقدام به تعیین میزان سهم زن از اموال مرد می نماید.

 

تفاوت میان نصف دارایی با تنصیف دارایی به گفته وکیل پایه یک

بر طبق گفته وکیل پایه یک منظور از نصف دارایی ، نیمی از تمام اموال و دارایی های مرد می باشد که زوجین در دوره زناشویی خود بدست آورده اند.

اما منظور از تنصیف دارایی در حقیقت نیمی از تمام دارایی مشخص شده می باشد که دادگاه بر اساس میزان اموال اقدام به تقسیم می کند و در برخی موارد ممکن است میزان دارایی مشخص شده تمام دارایی مرد نباشد و کمتر از نصف باشد به این معنا که ممکن است از ربع دارایی واقعی مرد باشد و یا خمس یا مقادیری از این دست.

شرایط نصف شدن دارایی مرد به بیان وکیل پایه یک مطهری 

نکاتی مهم در رابطه با نصف دارایی به بیان وکیل خانواده

نکته اول

توجه داشته باشید که شروط نصف دارایی شامل طلاقی می شود که در آن مرد درخواست طلاق داده باشد و موارد مربوط به نصف دارایی مرد در طلاق توافقی و طلاق از جانب زن شامل تنصیف اموال مرد نمی شود.

نکته دوم

در صورتی که مرد بتواند به قاضی ثابت کند که زن به وظایف خویش در قبال شوهرش عمل نمی کند و سوء رفتارهایی در معاشرت با مرد خویش دارد. در این موارد شرط نصف اموال مرد مورد شامل مرد نخواهد شد.

مثلا در مواردی که زوجه محکوم به تمکین شده باشد و جکم صادره در این خصوص قطعیت داشته باشد، شروط نصف اموال مرد اجرایی نخواهد شد.

همچنین در صورتی که شرط نصف اموال مرد شامل زوجه شود نیز دادگاه میتواند در خصوص اموالی که پس از عقد مرد بدست آورده است تعیین تکلیف کند.

نکته سوم

بهتر است توجه داشته باشید که مجازات فرار از دین مشمول دین می شود و شرط نصف اموال شامل آن نمی شود.

بر همین اساس در صورتی که مرد قبل از دادخواست طلاق اقدام به انتقال اموال خود به نام دیگر افراد کند و پس از جلسه دادگاه به دلیل نداشتن اموال مرد مکلف به پرداخت نصف اموال نشود، جرمی را انجام نداده است و فعل انجام شده شامل جرم فرار از دین نمی باشد.

نکته چهارم

در صورتی که شرط تنصیف در عقدنامه توسط زوجین امضاء شده باشد و زوج درخواست طلاق داده باشد، زوجه برای آنکه شرط تنصیف توسط دادگاه مورد بررسی قرار بگیرد می بایست از قاضی جلسه بخواهد تا در آن جلسه و یا جلسه ای دیگر به موضوع شرط تنصیف امضاء شده در عقد نامه بپردازد و همچنین لیستی از اموال مرد که پس از عقد بدست آمده را تقدیم دادگاه نماید.

بهتر است برای آنکه موضوع به طور دقیق تری مورد بررسی قرار بگیرد دادخواستی مستقل را به دادگاه در رابطه با دعوای تقابل ، قبل از جلسه تقدیم قاضی پرونده نمایید.

 



:: موضوعات مرتبط: دعاوی حقوقی , دعاوی خانواده , ,
:: برچسب‌ها: وکیل پایه یک مطهری , وکیل پایه یک تهران , وکیل دادگستری خانم , وکل دادگستری آقا , وکیل پایه یک خانواده ,
:: بازدید از این مطلب : 218
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
گروه وكلاي آسايش گستران با در اختيار داشتن كادري گسترده از وكلاي پايه يك و قضات بازنشسته و اساتيد دانشگاهي در سراسر ايران و كشورهاي زيادي ميتوانند تامين كننده آسايش حقوقي شما هموطنان ارجمند باشند . هسته مركزي حقوقي موسسه آسايش گستران در سه كميسيون حقوقي ، كيفري و خانواده انجام وظيفه مينمايند ، به نحوي كه پرونده هاي ارجاعي ، در كميسيون مريوطه مطرح و پس از تعيين استراتژي ، توسط وكلاي مربوطه پيگيري ميشود و در تمام مراحل قضايي پرونده توسط مسئولين كميسيون بر حسن جريان امور نظارت ميشود .
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پیوندهای روزانه
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مرکز معتبر مشاوره حقوقی و آدرس noloasayesh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.