بررسی و آموزش مفاهیم مهم و پربرخورد حقوقی کشور

منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 322
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز :
:: باردید دیروز :
:: بازدید هفته :
:: بازدید ماه :
:: بازدید سال :
:: بازدید کلی :
نویسنده : وکیل 23
یک شنبه 30 مرداد 1401

کودک همسری در ایران

برای اینکه متوجه عمق فاجعه‌ی کودک‌همسری در ایران شوید، فقط کافی‌ست تصور کنید! کودک 10 ساله و نحیفی که بلندای قامتش حتی آنقدری نیست که دستش به کابینت‌­های بالایی و دستگیره اتوبوس برسد! هنوز عروسک‌­بازی می‌­کند و از ازدواج فقط همین را که زن و مرد کنار هم می­‌نشینند و جشنی برپا می­‌شود، می‌داند. دختربچه غرق در دنیای کودکانه خویش است، که ناگهان خبردار می­‌شود از فردا همسر مردی­‌ست که سه دهه از او بزرگتر است! برای نگارش این مقاله از توضیحات وکیل پایه دادگستری بهره برده‌ایم.

همانطوری که از عنوان مطلب مشخص است، ما در این نوشتار کوتاه سعی بر بررسی جنایتی غیرقابل‌گذشت به نام کودک­‌همسری در ایران (با تمرکز بر ازدواج دختران) داریم. اما پیش از اینکه به صورت جدی وارد بحث شویم، چند سطری به عنوان پیش­‌نیاز موضوع تقدیم شما می­‌شود که مطالعه­‌اش خالی از لطف نیست.

کودک کیست؟

کودک همسری در ایران

بر اساس مفاد پیمان‌نامه جهانی حقوق کودک، کودک کسی است که سن او کمتر از ۱۸ سال باشد. طبق تعاریف مختلف، ” ازدواج زودهنگام یا کودک­‌همسری به ازدواجی اطلاق می‌شود که زوجین یا یکی از آنان به سن 18 سالگی نرسیده باشند.”

در ایران هم مانند دیگر جوامع در حال توسعه و سنتی، پدیده کودک‌­همسری به شکل قابل‌توجهی در نقاط مختلف کشور شایع است. باید در نظر داشته باشیم که در بیشتر نظام‌های حقوقی برای آغاز زندگی مشترک، داشتن حداقلی از سن پیش‌بینی شده و ازدواج در سنین کمتر از آن را یا منع، یا مشروط به تحقق شرایطی کرده‌اند.

 بیشتر بخوانید : احقاق حقوق کودکان به بیان وکیل معتبر دادگستری

بلوغ چیست؟

سخنی با آنها که دغدغه­‌ی جهانی بهتر دارند:

مسئله کودک­‌همسری در ایران از گذشته تا به امروز در بعضی نقاط به صورت متمرکز و در سایر نقاط به صورت پراکنده وجود داشته است و روز به روز هم به آمار آن افزوده می­‌شود. از همین رو در این مقاله سعی می‌کنیم به بررسی این پدیده آسیب‌­زا از دیدگاه فقهی و حقوقی بپردازیم و نگاه کوتاهی هم به دیدگاه قانون سایر کشورها در این مسئله داشته باشیم.

اگر شما هم دغدغه این موضوع را دارید، لطفا تا آخر مقاله با وکیل آسایش‌گستران همراه باشید.

ازدواج یا خاله­‌بازی؟!

ازدواج کودکان یا کودک‌همسری نوعی ازدواج رسمی یا غیررسمی است که در آن فرد پیش از رسیدن به ۱۸ سالگی وارد پیمان زناشویی می‌شود. متاسفانه شایع‌ترین آن، ازدواج دختران کم‌­سن با مردانی­‌ست که به صورت غیرمتعارف از آن‌ها بزرگترند و این قضیه

.بیشتر در جو‍امع سنتی و کشورهای مذهبی رایج است. کودک‌همسری در ایران نیز با همین شرایط اتفاق می‌افتد

حداقل سن ازدواج تعیین­‌شده در قانون بسیاری از حوزه‌های قضایی ۱۸ سال است. عموماً عبارت «کودک‌همسری» در مورد کودکان دختری به‌کار می‌رود که با مردان بزرگسال به خاطر اجبار حاصل از سنت‌های قومی، غلبه‌­ی روح مردسالارانه، فقدان دانش و تحصیلات یا مشکلات اقتصادی خانواده ازدواج می‌کنند.


:: بازدید از این مطلب : 155
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
شنبه 29 مرداد 1401

وکیل ارث و میراث 09124970000

شماره وکیل ارث و میراث 09124970000 این روزا وراث برای تقسیم ارث یا طی کردن مراحل انحصار وراثت از یک وکیل دادگستری استفاده می کنند.همچنین خیلی از اشخاص بخاطر عدم آگهی از روند قانونی تقسیم ارث از یک وکیل ارثیه مشاورات لازم را دریافت می کنند.ما در این مطلب قصد داریم بهترین راه های ارتباطی با یک وکیل مجرب و با تجربه در امور ارث و میراث را به شما معرفی کنیم.

وکیل ارث و میراث در تهران

وکیل ارث

برای ارتباط مستقیم و تلفنی با دفتر وکیل در تهران می توانید با این شماره 88403987- 021 تماس حاصل فرمایید.

وکیل ارث و میراث در مشهد

موسسه حقوقی آسایش گستران شعبه دیگر خود را نیز در استان خراسان رضوی در شهر مشهد افتتاح کرد. این موسسه با توجه باز خورد های اخیر و تماس های دریافت شدِ متوجه کمبود موسسه حقوقی در مشهد شد و تمام تلاش خود را در طی چندماه اخیر کرد تا شعبه دیگر خود را در این شهر تاسیس نماید.

شماره موبایل وکیل ارث و میراث:09159159150

شماره دفتر مشهد:05138332222

نقش وکیل در تقسیم ارث بین ورثه

وکیل ارث چه وظایفی دارد؟

وکیل تقسیم ارث و اموال شخصی است که بصورت کامل از قوانین کشور از جمله قوانین مربوط به امور حسبی اطلاعات داشته باشد و بهترین راه حل را برای موکل خویش انتخاب می کند.

زمانی که شما یک وکیل در امور ارث و میراث اخذ می کنید در واقع یک وکیل حرفه ای که تجربه خود را صرفا در این جهت گذاشته است اخذ کرده اید نه یک وکیلی که در انواع امورات حقوقی نقش دارد. بهتر بگویم وقتی شما وکیل ارث میراث اخذ می کنید این وکیل سالهاست که در امورات مربوط به تقسیم ترکه و ارث و میراث سروکار داشته است و تجربیات بسیاری دارد که میتواند به موکل خود ارائه دهد.


:: موضوعات مرتبط: دعاوی حقوقی , ,
:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
پنج شنبه 27 مرداد 1401

انواع مهریه به لحاظ نحوه پرداخت

انواع مطالبه مهریه

به طور کلی، دو حالت برای نحوه پرداخت مهریه در قانون پیش‌بینی شده است: عندالمطالبه و عندالاستطاعه. نحوه پرداخت مهریه در سند نکاحیه تعیین می‌گردد. هر یک از این اصطلاحات، مفهومی متفاوت و بار حقوقی جداگانه‌ای دارند. در ادامه به تعریف هر یک از این اصطلاحات می‌پردازیم.

مهریه عندالمطالبه

در اغلب موارد، مهریه زن در سند نکاحیه او عندالمطالبه تعیین می‌گردد. بدین معنا که هر لحظه‌ای که زن اراده کرده و مهریه خود را از همسرش مطالبه کند، مرد موظف به پرداخت مهریه او است.

مهریه عندالاستطاعه

این نوع از مهریه حالتی استثنایی دارد لیکن بنا به توافق طرفین امکان دارد که نحوه پرداخت مهریه به صورت عندالاستطاعه تعیین شده باشد. مهریه عندالاستطاعه بدین معنا است که چنانچه مرد تمکن مالی لازم را داشته ملزم به پرداخت مهریه زوجه است. تفاوت عمده‌ای که در مهریه عندالمطالبه و عندالاستطاعه وجود دارد، در خصوص بار اثبات است. یعنی این که در مهریه عندالمطالبه چنانچه مرد تمکن مالی پرداخت مهریه را نداشته باشد، او است که باید اعسار خود از پرداخت را اثبات کند ولی در نهریه عندالاستطاعه این زن است که باید تمکن مالی همسر خویش را در پرداخت مهریه‌اش ثابت کند.

شرایط مال مورد مهریه

مالی که مورد مهریه قرار می‌گیرد، باید شرعاً و قانوناً شرایطی داشته باشد که در ادامه به تشریح آنها می‌پردازیم:

الف- مالیت داشته باشد: بدین معنا که دارای ارزش مادی و منفعت اقتصادی باشد.

ب- معلوم و معین باشد: بر اساس مقررات قانون مدنی، مالی معین و معلوم است که مقدار، جنس و اوصاف آن دقیقاً تعیین شده باشد.

ج- تحت تملک زوج باشد: یعنی زوج تنها مالی را می‌تواند به عنوان مهریه همسر خویش قرار دهد که متعلق به خود او بوده و مالکیت آن را دارا باشد. چنانچه مال مورد مهریه متعلق به شخص دیگری باشد، رضایت و امضای وی کتباً، قانوناً و شرعاً قید شده باشد.

 بیشتر بخوانید : وکیل پایه یک دادگستری برای مطالبه مهریه

ضمانت اجرای کیفری در مطالبه مهریه

وکیل مطالبه مهریه

با توجه به این امر که طی سالیان اخیر، مبالغ هنگفتی به عنوان مهریه تعیین می‌‌شد و همین موضوع سبب افزایش شدید تعداد زندانیان مهریه گردید. بنابراین قانونگذاران به این نتیجه رسیدند که تغییری در قوانین مربوط به مهریه ایجاد کنند تا از افزایش سرسام‌آور تعداد سکه‌های مهریه و شمار زندانیان ناشی از آن بکاهند. در نتیجه قانونی تصویب شد که به موجب آن زوجه می‌تواند هر میزان مهریه که می‌خواهد را تعیین کند، لیکن صرفاً تا 110 سکه بهار آزادی ضمانت اجرای کیفری دارد. یعنی چنانچه مرد از پرداخت یکجا و یا اقساطی (بنا به توافق طرفین و یا رأی دادگاه) 110 سکه سر باز زند، زوجه می‌تواند حکم جلب وی را أخذ و او را حبس نماید.

مطالبه مهریه دختر باکره

مهریه دختر باکرِ

برخی مواقع نکاح پیش از وقوع نزدیکی بین زن و شوهر رخ می‌دهد. در چنین حالتی بر اساس قانون از آنجا که زوجه دوشیزه بوده، نصف مهریه تعیین شده در سند نکاحیه به وی تعلق می‌گیرد.


:: موضوعات مرتبط: دعاوی حقوقی , ,
:: بازدید از این مطلب : 165
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
چهار شنبه 26 مرداد 1401

بهترین وکیل کیفری در مؤسسات حقوقی

وکیل کیفری

همانطور که در بند قبل گفتیم، یکی از مهمترین ویژگی‌های مؤسسات حقوقی این است که از وکلای متعدد که در امور مختلف متخصص هستند، بهره می‌گیرند. یعنی شما با یک دفتر وکالت و یک وکیل مشخص طرف نیستید بلکه با مجموعه‌ای از وکلا روبه‌رو هستید. این امر سبب می‌شود که:

1- شما از تجربه و علم چند وکیل به جای یک وکیل استفاده نمایید؛

2- پرونده شما به شیوه اجماعی و مشورتی میان وکلا مطرح و پیگیری می‌شود؛

3- شما به راحتی می‌توانید وکیل متخصص در موضوع پرونده خود را پیدا کنید.

به عبارت بهتر، مراجعه به مؤسسات حقوقی برای یافتن وکیل کیفری متخصص و متبحر، بسیار هوشمندانه‌تر است. چرا که شما از بین وکلای مختلف حاضر در مجموعه قادر به انتخاب خواهید بود. همچنین مدیریت مؤسسه حقوقی با شناختی که از وکلای همکار خود دارد، می‌تواند پرونده شما را به وکیلی معتمد ارجاع دهد.

جهت مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری با ما در ارتباط باشید

راه های ارتباطی جهت مشاوره با بهترین وکیل ها به شرح زیر می باشد:

اینستاگرام: vakilsite@

تلگرام: vakil | @vekalat@

واتساپ: 989124920000+

گروه وکلای آسایش گستران، یک مؤسسه حقوقی است که دفتر مرکزی آن در تهران بوده و حامی و پشتیبان شما در تمام پرونده‌ها اعم از حقوقی و کیفری در سرتاسر کشور است. مؤسسه حقوقی آسایش گستران با بهره‌گیری از وکلای متخصص و مجرب، مدیریتی منظم و پیگیر  و در فضایی امن و آرام به برگزاری کمیسیون‌های مختلف برای پیگیری پرونده‌های شما می‌پردازد. کمیسیون‌های خانواده، حقوقی و کیفری.

آنچه که فعالیت ما را از سایر مؤسسات مشابه متمایز می‌نماید، در درجه اول دارا بودن کمیسیون‌های تخصصی است. بدین معنا که هنگام مراجعه شما به مؤسسه، کارشناسان حقوقی ما با توجه به موضوع پرونده، شما را جهت دریافت مشاوره اولیه و کاملاً رایگان به کمیسیون تخصصی مربوطه ارجاع می‌دهند. برای مثال، اگر موضوع پرونده شما کلاهبرداری باشد، ما پرونده شما را به کمیسیون تخصصی کیفری ارجاع می‌دهیم.


:: بازدید از این مطلب : 164
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
سه شنبه 25 مرداد 1401

چه شرایطی را باید رعایت کنیم تا طلاق درست باشه؟

درخواست طلاق از طرف زن

رعایت چه نکاتی هنگام طلاق مهم است؟:

  1. حتما باید صیغه طلاق خوانده شود.
  2. صیغه طلاق حتما باید عربی خوانده شود.
  3. خانم هنگام طلاق نباید دوران عادت ماهیانه یا دوره نفاس بعداز زایمان باشد.
  4. طلاق حتما باید در حضور دونفر عادل انجام شود.

زنی که حق طلاق دارد چگونه باید طلاق بگیرد؟

منی حق طلاق داشتن یعنی زن میتواند به وکالت از شوهرش خودش را طلاق دهد.

اما با این حال برای طلاق گرفتن تنهایی نمی تواند اقدام کند؛ یا باید همراه مرد برود دادگاه یا اینکه با یک وکیل دادگستری به دادگاه برود.

نکته:هیچکس جز وکیل رسمی دادگستری حق حضور جای مرد را ندارد.

بعداز حضور روال طلاق گرفتن شبیه به طلاق توافقی می باشد…


:: بازدید از این مطلب : 156
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
دو شنبه 24 مرداد 1401

بهترین وکلای کیفری شهر مشهد

اکنون که با یکدیگر در مورد خصوصیات وکیل کیفری زبده صحبت کردیم، باید بدانیم چگونه می-شود به بهترین این وکلا در مشهد دسترسی یافت؟

همانطور که پیشتر در مقاله “بهترین موسسه حقوقی در مشهد” خدمت شما عرض کرده بودیم، موسسه حقوقی آساش­گستران با داشتن کادری متخصص و باتجربه افتخار این را داشته که سال­ها در جهت احقاق حقوق شما هم­وطنان عزیز بکوشد. این موسسه در حدود دو سال پیش با تاسیس شعبه دوم خود در مشهد، یکی از حرفه-ای-ترین تیم­های حقوقی را گرد هم آورد تا عزیزان مشهدی نیز از خدمات ارزنده این موسسه بهره-مند شوند.

آسایش-گستران یکی از معدود موسسه-ها و مراکزی است که دارای کمیسیون-های تخصصی کیفری است؛ به این معنا که در این کمیسیون­ها جمعی از خبره-ترین وکلای کیفری گرد هم آمده و برای حل و فصل موضوع راهکار ارائه می-دهند. وکلای کیفری این موسسه همگی دارای چندین سال سابقه وکالت در انواع پرونده­های مهم و بزرگ کیفری بوده-اند و در نهایت توانسته­اند در بیشتر موارد رای دادگاه را از آن خود کنند. پس اگر پیشبرد پرونده کیفری خود نیاز به همراهی یک وکیل کیفری خوب در مشهد دارید، حتما با ما تماس بگیرید.

بهترین وکیل کیفری در مشهدشماره وکیل کیفری در مشهد 09159159150

دعاوی کیفری کدامند؟

برای اینکه بدانیم چه دعاوی و پرونده­هایی مشمول عنوان “دعوای کیفری” می­شوند، باید ابتدا به تعریف جرم از دیدگاه قانون اشاره­ی کوتاهی داشته باشیم.

همانطور که مستحضر هستید، طبق ماده ۲ قانون مجازات اسلامی جرم تعریف مشخصی دارد. این ماده بیان میکند: «هر رفتاری اعم از فعل یا ترک فعل که در قانون برای آن مجازات تعیین شده است، جرم محسوب می شود.»

بنابراین مطابق آنچه گفته شد دعاوی کیفری آن دسته از دعاوی هستند که فرد یا افرادی مرتکب یک فعل یا ترک فعلی گشته اند که قانون گذار آن را جرم انگاری کرده است. از جمله دعاوی کیفری می-توان دعاوی علیه اشخاص مانند ضرب و جرح عمدی، قتل، تجاوز و همچنین همچنین دعاوی علیه اموال مانند کلاهبرداری، سرقت، اختلاس و صدور چک بی­محل را نام برد.

 مجازات جرایم کیفری چیست؟

باید دقت داشته باشید که مجازات این دسته از جرایم بسته به مجرم، نوع و شدت جرم متفاوت است. اما مجازات دعاوی کیفری با توجه به مواردی که گفتیم و همچنین نظر قاضی محدود به جبران خسارت مالی (جریمه نقدی)، تبعید، حبس، شلاق حدی یا تعزیری، جزای نقدی، اعدام و… میشود. برای مثال یکی از مهم ترین جرائم کیفری جرم کلاهبرداری است که مجازات قانونی کلاهبردار علاوه بر حبس از یک تا هفت سال، جزای نقدی معادل اموالی که با کلاهبرداری به دست آوردِ نیز می-باشد.


:: موضوعات مرتبط: دعاوی کیفری , ,
:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
یک شنبه 23 مرداد 1401

سهم‌الارث فرزند از پدر

همانطور که در بند قبل توضیح دادیم، در صورت حضور تمام وراث طبقه اول، ابتدا سهم‌الارث پدر و مادر متوفی تعیین و پرداخت می‌گردد. پس از آن هرچه باقی بماند میان فرزندان متوفی تقسیم می‌گردد. لیکن نحوه تقسیم ارث میان فرزندان با توجه به تعداد و جنسیت آنها متفاوت خواهد بود. در این قسمت از مطلب «قانون ارث از پدر» به دتشریح این موارد مختلف خواهیم پرداخت:

1 – ورثه یک پسر باشد: همه آنچه که باقی می‌ماند را به طور کامل می‌برد.

2 – ورثه دو یا چند پسر باشند: هر آنچه که پس از تودیع سهم‌الارث پدر و مادر متوفی باقی مانده است، میان ایشان به تساوی تقسیم می‌گردد.

3 – ورثه یک یا چند دختر باشند: در این صورت، دختر یا دختران یک دوم را به صورت فرض می‌برند و مابقی میان آنها و پدر و مادر متوفی (یعنی پدربزرگ و مادربزرگ خود) بر اساس میزان سهم آنها تقسیم خواهد شد.

– ورثه چند دختر و پسر باشند: همانطور که می‌دانیم، ارث پسر دو برابر دختر است. یعنی در تقسیم ارث میان چند دختر و پسر، هر دو دختر یک واحد (یعنی یک پسر) محاسبه می‌شوند.

چرایی دو برابر بودن سهم‌الارث پسر

نحوه تقسیم ارث از پدر و میزان سهم الارث فرزندان

پسران مطابق فقه اسلام دو برابر دختران ارث می‌برند. در زمان گذشته وجود این اصل به این صورت توجیه می‌شد که پسران، مسئول و به عبارت عرفی، نان‌آور خانواده هستند. در صورتی که این مسئولیت نه به لحاظ قانونی و نه شرعی بر عهده زنان نیست. لیکن این استدلال، در جامعه کنونی، قابل نقد است. بدین صورت که، در شرایط اقتصادی حال حاضر کشور، زنان در کنار مردان بوده و پا به پای آنها کار می‌کنند. ضمن این که مسائل داخلی خانواده را نیز مدیریت می‌نمایند. اگرچه شرعاً و قانوناً تکلیفی بر عهده زنان برای پرداخت مخارج خانواده وجود ندارد لیکن از نظر اخلاقی، زنان سرزمین ما خود را در قبال همسر، فرزندان خود مسئول می‌دانند. کمااینکه در بسیاری از موارد، چنانچه خانم از کار کردن امتناع نماید، بنیان خانواده از هم بپاشد. بنابراین، وجود چنین مقرره‌ای در وضعیت کنونی کشور و زنان نسل حاضر، چندان توجیه پذیر نیست.

برای ارتباط با “وکیل پایه یک دادگستری” با شماره‌های 09124970000 و 7-02188403985 تماس بگیرید.

امکان توافق در تقسیم ارث از پدر

سؤالی که در بسیاری از موارد از وکلا و کارشناسان حقوقی پرسیده می‌شود این است که آیا امکان توافق در تقسیم ارث بین وراث وجود دارد؟ بله. همیشه به یاد داشته باشید که در غیر از قوانین آمره امکان توافق آزاد میان افراد در هر زمینه شخصی وجود دارد. یعنی برای مثال، چند خواهر و برادر می‌توانند پس از فوت پدر یا مادر خود توافق نمایند که ماترک ایشان به تساوی میان آنها تقسیم گردد. بنابراین، در این راستا ما با هیچ ممانعت قانونی مواجه نیستیم. البته باید اراده آزاد افراد در این خصوص وجود داشته باشد.


:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
شنبه 22 مرداد 1401

بهترین وکیل دعاوی کار و تامین اجتماعی

وکیل دعاوی کار و تامین اجتماعی

یک وکیل کارآمد اصل و نیاز تمام موسسات کاری میباشد؛با اخذ وکیل کار و تامین و اجتماعی  موسسه مذکور قادر به حل و فصل تمامی مشکلات مربوط به بیمه تامین اجتماعی،حق بیمه پرداختی کارگران و مشکلات به وجود آمدِ در حین انجام کار خواهد بود.

در تمامیه مسیرهایی که شما آن را طی کنید نیاز به وکیل مجرب حس خواهد شد بدین صورت که شما به تنهایی قادر به حل و فصل مشکلات پیش آمدِ

و طی کردن مسیرهای قانونی خود نیستید؛بدین منظور چه کارفرما و چه شخص کارگر نیاز است که با یک وکیل خبره و با تجربه در ارتباط بوده تا حق خود را به صورت کاملا قانونی و مشخص

طی نمایند.

 بیشتر بخوانید : وکیل حقوقی و اثبات رابطه کارگری

یک وکیل کار و تامین اجتماعی با تمام اموراتی که باید طی شوند آگاهی های لازم را دارد و به شما این تضمین را میدهد که با کم ترینه هزینه و سریعترین زمان ممکن

شما تا پایان کار یعنی دریافت حق خویش یاری خواهد نمود

موسسه حقوقی آسایش گستران با بهترین وکلای پایه یک دادگستری در دعاوی کار و تامین اجتماعی آماده خدمت رسانی به تمامی اقشار ایران زمین میباشد

وکلای موسسه آسایش گستران به صورت کاملا تخصصی و کارآمد در این حوزه فعالیت مینمایند و با افتخار این را اعلام میداریم تیم ما

در جهت بازستاندن حق شما عزیزان گرد هم آمده است

مشاوران دلسوز و وکلای درجه یک ما در هر زمان و مکانی میتوانند تمامی مشکلات و امورات قانونی شما به بهترین شکل ممکن حل کنند.

وظایف وکیل کار و تامین اجتماعی

یکی از عمده ترین مسائل میان کارگر و کارفرما به بیمه ارتباط دارد

این مسئله تا حدی ممکن است پیش رود که کار به تشکیل پرونده و به مراجع قضایی و دادگاه های ذی ربط کشید شود.

در هر مرحله از این مشکلات حضور وکیل کار و تامین اجتماعی به شدت احساس خواهد شد

و به طرفین دعاوی بیمه میتواند کمک بسیار شایانی نماید.

شکایت کارگر از کارفرما به دلیل عدم پرداخت حق بیمه

در بسیاری از موارد کارگران،از عدم پرداخت بیمه شان توسط کارفرمایان و یا نماینده قانونی آنان راضی نیستند

عده ای از این قشر زحمت کش جامعه اقدامات لازم جهت شکایت و رسیدگی به این تخلف را به مراجع ذی ربط اعلام خواهند نمود

اما بسیاری هم به دلیل عدم اطلاعات کافی و یا به دلایل شخصی نیاز می بینند که یک وکیل کار و تامین اجتماعی خبره اخذ نمایند

در هر دو صورت شما میتوانید از موسسه حقوقی آسایش گستران مشاوره کسب نمائید

و اقدامات قانونی را  به تنهایی و در صورت نیاز با یک وکیل کارآمد طی نمایید تا در این پروسه به شدت زمان گیر حقتان ضایع نگردد.

به اطلاع میرسانیم قانون وزارت کار،تمامی کارفرمایان را اجبار نموده تا حق بیمه کارگران خویش را به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز نمایند

اگر به هر دلیلی کارفرمایان و یا نمایندگان قانونی آنان از این امر اجتناب نمایند

کارگران این توانایی را دارند از سمت کارفرمای و یا نمایندگان آنان شکایت به عمل آورند

تا حق خویش را باز پس گیرند.


:: بازدید از این مطلب : 181
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
جمعه 21 مرداد 1401

آدرس بهترین موسسه حقوقی در مشهد

آدرس بهترین موسسه حقوقی در مشهد

شعبه­ ی مشهد موسسه حقوقی آسایش ­گستران به جهت دسترسی آسان شما در مرکز شهر واقع شدِ است. شما عزیزان می­توانید علاوه بر خودروی شخصی، با استفاده از وسایل نقلیه عمومی نیز برای دریافت خدمات ما در موسسه حاضر شوید.

آدرس بهترین موسسه حقوقی در مشهد:

میدان فلسطین، تقاطع بلوار منتظری و باوار بعثت، نبش منتظری 1/9، ساختمان آگر

ارتباط با بهترین موسسه حقوقی در مشهد

بهترین موسسه حقوقی در تهران

موسسه حقوقی آسایش ­گستران برای سهولت در کار شما ساکنین محترم مشهد، چندین راه ارتباطی ساده در نظر گرفته است.

اولین پل ارتباطی شما با ما همین وب­سایت است. شما می­توانید ازاین طریق به شماره­ تماس کارشناسان حقوقی دسترسی پیدا کنید و مستقیما با بهترین وکلا ارتباط بگیرید. علاوه بر این، امکان اینکه در پیام­رسان تلگرام و واتس­اپ هم با مشاورین ما در ارتباط باشید برای شما عزیزان فراهم است؛ فقط کافی­ست سوال خود را مطرح بفرمایید تا در کوتاه ­ترین زمان ممکن به صورت رایگان مشاوره حقوقی دریافت کنید. همچنین با توجه به اینکه این روزها شبکه­ی اجتماعی اینستاگرام بین همه­ی مردم در هر رده سنی­ای جای خودش را باز کرده، ما در پیج اینستاگرام مجموعه علاوه بر ارائه نکات مفید آموزشی و پوشش اخبار روز حقوقی به ارائه­ی مشاوره حقوقی در بستر اینستاگرام هم می­پردازیم.

اما هنوز تمام نشده!

برای ارتباط مستقیم با مشاورین دفتر آسایش­گستران در مشهد، می­توانید همه­روزه به جز ایام تعطیل با شماره­های 05138332020 و 05138332222 تماس بگیرید و مشاوره حقوقی دریافت کنید. همچنین برای رفاه بیشتر شما عزیزان شماره­ی 09159159150 در نظر گرفته شده، تا بتوانید در هر روز و ساعتی با وکلای ما در ارتباط باشید. ما پس از ارائه مشاوره تلفنی و آنلاین، جهت ملاقات حضوری در خدمت شما عزیزان هستیم.


:: بازدید از این مطلب : 159
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
پنج شنبه 20 مرداد 1401

اراضی ملی در یک تعریف ساده

اگر بخواهیم در یک بیان ساده و ابتدایی به تعریف اراضی ملی بپردازیم، اراضی ملی زمین‌هایی هستند که به سازمان منابع طبیعی یا اداره مسکن و شهرسازی به نمایندگی از دولت تعلق دارند. این اراضی می‌توانند داخل و یا خارج از شهر باشند.

مفهوم حقوقی اراضی ملی

در اصطلاح حقوقی، اراضی ملی به زمین‌هایی گفته می‌شود که بدون هیچ‌گونه دخالت انسانی شکل اولیه خود را حفظ نموده‌اند ولو آنکه در مالکیت فردی خاص باشند یا نباشند.

ملاک قانونی تشخیص اراضی ملی

  1. توجه به این نکته ضروری است که مطابق قانون ملی شدن جنگل‌های کشور مصوب 1341، سابقه احیاء زمین در خصوص تشخیص اراضی ملی ملاک عمل می‌باشد. همچنین سند مالکیت بدون سابقه احیاء هیچگونه اعتباری ندارد و زمین مزبور از مالکیت مالک خارج شده و متعلق به دولت شناخته می‌شود.
  2. معیار زمانی احیاء، تاریخ تصویب قانون ملی شدن جنگل‌های کشور مصوب 1341 است. یعنی چنانچه سابقه احیاء مربوط به پیش از قانون مذکور باشد، زمین مزبور متعلق به مالک و چنانچه مربوط به پس از آن باشد متعلق به دولت است.

مالکیت و مدیریت اراضی ملی

بر اساس قانون، اراضی ملی واقع در خارج شهر تحت اداره و مدیریت سازمان منابع طبیعی و اراضی ملی واقع در سطح شهر متعلق به اداره مسکن و شهرسازی است.

تشخیص ملی بودن اراضی

تشخیص ملی بودن اراضی شرایط و مراحل خاصی دارد که باید حتماً و بر اساس ضوابط قانونی طی گردد. در ادامه به بررسی شرایط و مراحل مربوط به آن می‌پردازیم.

مرجع صالح تشخیص

تشخیص ملی بودن اراضی فقط از سوی کمیسیون ماده 56 منابع طبیعی امکان‌پذیر است و هیچ مرجع دیگری از این حیث صلاحیت رسیدگی و اظهار نظر ندارد.

مرجع صالح تشخیص

مرجع تجدید نظر از رأی کمیسیون ماده 56 منابع طبیعی

  1. برای اعتراض به رأی کمیسیون ماده 56 منابع طبیعی باید به کمیسیون ماده واحده مستقر در اداره منابع طبیعی مراجعه نمود.
  2. چنانچه اختلاف علیرغم مراجعه به کمیسیون ماده واحده فوق‌الذکر باقی بماند، دادگستری نهاد اصلح برای رسیدگی به مسئله است.
  3. در راستای تشخیص اراضی ملی از اراضی احیاء شده می‌توان از نظر کارشناس رسمی دادگستری نیز بهره‌مند شد.

:: بازدید از این مطلب : 176
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
یک شنبه 16 مرداد 1401

مطالبه وجه مستند به چک

همانطور که تمام دارندگان دسته چک می‌دانند، اولین راه وصول وجه چک مراجعه به بانک در تاریخ سررسید مندرج برروی چک است. به عبارت دیگر، بانک موظف است با مراجعه دارنده چک، اطلاعات هویتی او را به طور دقیق، پشت برگه چک قید نماید و چنانچه در متن چک قلم‌خوردگی و یا عدم تطابق امضا وجود داشته باشد، بانک از پرداخت آن امتناع می‌ورزد. تفاوتی ندارد که علت عدم پرداخت وجه چک از سوی بانک عدم وجود وجه نقد صادرکننده چک نزد بانک و یا ایرادات شکلی باشد، در هر حالت بانک موظف به صدور گواهی عدم پرداخت وجه چک است.

توجه به این نکته ضروری است که چنانچه برای پرداخت وجه چک، شرطی در آن قید شده باشد، بانک هنگام وصول وجه از سوی دارنده به شرط مزبور ترتیب اثر نخواهد داد.

چنانچه چکی با گواهی عدم پرداخت مواجه شود، دارنده آن می‌تواند برای دریافت طلب خود به مراجع زیر رجوع کند:

در صورت نیاز به “وکیل پایه یک دادگستری برای مطالبه وجه چک با ما تماس بگیرید: 09124970000

الف) محاکم حقوقی دادگستری

در خصوص طرح دعوی حقوقی علیه صادرکننده چک بلامحل نکاتی حائز اهمیت وجود دارد که ذیلاً مورد بررسی قرار می‌گیرند:

  1. لزوم صدور گواهی عدم پرداخت از سوی بانک
  2. ضمن دادخواست مربوط به مطالبه وجه چک و یا به موجب یک دادخواست جداگانه می‌توان دادخواست خسارات دادرسی و حق‌الوکاله وکیل و همچنین خسارات تأخیر تأدیه را از تاریخ وصول سررسید چک، مطالبه نمود.
  3. در خصوص چک‌هایی که ضامن و یا ظهرنویس دارند، به این نکته باید توجه داشت که اصل مبلغ چک و خسارات دادرسی را ضمن دادخواست می‌توان از آنها مطالبه کرد ولی خسارات تأخیر تأذیه از ایشان قابل مطالبه نیست.
  4. مسئولیت صادرکننده، ضامن و ظهرنویس چک از نوع مسئولیت تضامنی است.
  5. خسارات تأخیر تأدیه از تاریخ وصول سررسید چک و به نرخ تورم بانک مرکزی محاسبه خواهد شد.
  6. مرجع صالح اقامه دعوای حقوقی الزام به پرداخت وجه چک یکی از سه دادگاه حقوقی محل صدور چک، محل وقوع بانک و یا محل اقامت خوانده است.

مراجعه به محاکم دادگستری

ب)اداره ثبت اسناد و املاک کشور

در خصوص مطالبه وجه چک از طریق اداره ثبت اسناد باید به این نکات توجه داشته باشیم:

  1. صرفاً اصل مبلغ قیدشده برروی چک قابل دریافت است
  2. علت این امر که می‌توان برای اجرای چک به جای محاکم دادگستری به اداره ثبت مراجعه نمود، این است که چک‌های مربوط به بانک‌های تأسیس‌شده در داخل کشور و مطابق قانون ایران در حکم سند لازم‌الاجرا هستند.
  3. در موارد زیر نمی‌توانیم برای مطالبه وجه چک از طریق اداره ثبت اقدام کنیم:

الف. در مواقعی که صدور گواهی عدم پرداخت از سوی بانک به دلیل عدم تطابق امضا باشد؛

ب. در مورد خسارات تأخیر تأدیه وجه چک باید حتماً طرح دعوی در محاکم دادگستری صورت گیرد؛

ج. وجه چک‌های معلق و یا مشروط نیز از سوی از طریق اداره ثبت قابل مطالبه نیست. البته این مشروط یا معلق بودن باید در چک قید شود.

  1. اداره ثبت صالح برای وصول وجه چک، اداره محل وقوع بانک محالٌ‌علیه است؛ یعنی بانکی که صادرکننده چک در آنجا اقدام به افتتاح حساب خود نموده است نه بانکی که اقدام به صدور گواهی عدم پرداخت کرده است.
  2. در خصوص چک‌های صادره بر عهده بانک‌های ایرانی واقع در خارج از کشور، اداره ثبت تهران صالح است.

:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
جمعه 14 مرداد 1401

انواع علل موجهه ارتکاب جرم در قانون 

علل موجه ارتکاب جرم

مطابق مقررات قانون مجازات اسلامی، علل موجهه جرم انواع مختلفی دارند که هر یک به طور جداگانه شرایطی داشته که قابل بررسی هستند. در ادامه مطلب «علل موجهه ارتکاب جرم» به بررسی این علل و شرایط آنها می‌پردازیم.

1- اجازه قانون

مواردی وجود دارد که در قانون عملی که عرفاً جرم است، مباح شمرده می‌شود. البته این موارد محدود بوده و شرایط خاصی دارد و هر فرد نمی‌تواند پس از ارتکاب جرم به این موارد متوسل گردد. این شرایط عبارتند از:

امر آمر قانونی

گاهی شرایطی پیش می‌آید که شخص بنا به دستور آمر قانونی خود مجبور می‌شود عملی را انجام دهد که در حالت عادی جرم است. در این صورت توجه به این نکته ضروری است که فردی که دستور مزبور را صادر می‌کند، حتماً باید آمر مافوق و قانونی باشد نه صرفاً کسی که فرد از او می‌ترسد. دستور مزبور باید به صورت قانونی از مرجع بالا صادر و به مأمور ابلاغ شده باشد.

مباح دانستن جرم در برخی موارد خاص به حکم صریح قانون

برای مثال، حفظ اسرار پزشکی از تعهدات کادر درمان بوده و مورد حمایت قانون قرار دارد. چرا که از مصادیق حریم خصوصی اشخاص است و باید مورد حمایت قانون باشد. اما بر اساس قانون «طرز جلوگیری از بیماری‌های آمیزشی و بیماری‌های واگیردار»، افشای اسرار بیمار از سوی پزشک معالج و یا کادر درمانی جرم نخواهد بود و به تبع آن، قابل مجازات نیز نیست.

اجرای قانون اهم

گاهی مجبور می‌شویم برای اجرای یک قاعده مهمتر، عملی را مرتکب شویم که به خودی خود و در حالت عادی جرم است. اما چون قانون اهم (هدف والا) پشت این تصمیم وجود دارد، عمل وصف متخلفانه خود را از دست می‌دهد. برای مثال نجات جان انسان از حفظ مال مهمتر است. بنابراین اگر کسی به منظور حفظ جان دیگری اقدام به تخریب ملک دیگری نماید، عمل ارتکابی وصف متخلفانه نداشته و قابل مجازات نیست.

جهت مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری با ما در ارتباط باشید

راه های ارتباطی جهت مشاوره با بهترین وکیل ها به شرح زیر می باشد:

اینستاگرام: vakilsite@

تلگرام: vakil | @vekalat@

واتساپ: 989124920000+

2- دفاع مشروع

مسئله دفاع مشروع در میان علل موجهه جرم، بیشتر دستاویز متهمین برای دفاع از خویش قرار می‌گیرد. البته دفاع مشروع نیز شرایط خاصی دارد که باید تمام آنها کنار یکدیگر جمع آیند تا عمل ارتکابی مباح گردد. دفاع مشروع عملی است که اگر فرد آن عمل را انجام ندهد، طرف مقابل پیش‌دستی کرده و به وی آسیب می‌رساند. شرایط دفاع مشروع به قرار زیر است:

1- ضرورت رفتار ارتکابی برای دفع خطر یا ضرر؛

2- مستند بودن دفاع به قراین معقول و خوف عقلایی؛

3- عدم ایجاد خطر و تجاوز به دلیل اقدام آگاهانه خود فرد و دفاع طرف مقابل؛

4- توسل به قوای دولتی بدون فوت وقت ممکن نباشد یا مداخلة آن مؤثر واقع نگردد.


:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
چهار شنبه 12 مرداد 1401

ورشکستگی در قانون ایران

یکی از مسائل پیش روی تجار که آنها را دچار ترس و واهمه می‌سازد، مسئله ورشکستگی است. در قوانین مدون ایران، مواد مشخصی در خصوص ورشکستگی و انواع مختلف آن وجود دارد. در مطلب «ورشکستگی در قانون ایران» ضمن تعریف مفهوم ورشکستگی و تبیین انواع آن به تشریح قوانین مزبور می‌پردازیم.

تعریف ورشکستگی در قانون ایران

در یک تعریف کلی، ورشکستگی حالت تاجر یا یک شرکت تجاری است که از پرداخت بدهی‌های خود ناتوان شده و نمی‌تواند تعهدات مالی خود را ایفا نماید. به چنین حالتی ورشکستگی و تاجر مزبور را ورشکسته می‌نامند.

تعریف ورشکستگی در قانون ایران

یک نکته بسیار مهم در ارتباط با ورشکستگی این است که حالتی است مختص تاجر (شخص حقیقی) و شرکت‌های تجاری (شخص حقوقی). یعنی افراد عادی (غیرتاجر) در صورتی که از پرداخت دیون خود ناتوان گردند، معسر شناخته می‌شوند. علاوه بر این، تفاوت معسر و ورشکسته در نحوه مطالبه دین از سوی طلبکاران است. بدین صورت که در ارتباط با معسر هر کس زودتر اقدام به دریافت طلب خود نماید، حق تقدم خواهد داشت. لیکن در ارتباط با ورشکسته حق تقدم معنایی ندارد و تمام طلبکاران در یک خط قرار می‌گیرند.

 بیشتر بخوانید : وکیل پایه یک و بیان تفاوت اعسار و ورشکستگی

انواع ورشکستگی در قانون ایران

به طور کلی، بر اساس قانون ایران ما سه نو ع ورشکستگی داریم که به شرح زیر است:

الف) عادی

ورشکستگی عادی حالتی است که تاجر متوقف از پرداخت دیون و ناتوان از ایفای تعهدات مالی، ظرف سه روز از وقوع وقفه در این امر، توقف خود را به دادگاه محل اقامت خود اعلام نماید. همچنین تاجر موصوف می‌بایست ضمن اعلام توقف، صورتحساب دارایی و کلیه دفاتر تجارتی خود را نیز به دفتر دادگاه تسلیم نماید.

باید توجه داشت که صورتحساب مزبور باید تاریخ داشته و به امضاء تاجر ورشکسته رسیده باشد. همچنین اموال منقول و غیرمنقول تاجر مزبور نیز باید تقویم شود.

ب) به تقصیر

در خصوص ورشکستگی به تقصیر به صورت کلی، دو حالت وجود دارد: مواردی که قاضی باید حکم ورشکستگی به تقصیر صادر نماید (اجباری) و مواردی که قاضی مخیّر است که حکم به ورشکستگی به تقصیر بدهد (اختیاری). در ادامه به توضیح هر یک از این موارد می‌پردازیم.


:: بازدید از این مطلب : 148
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
دو شنبه 10 مرداد 1401

بهترین موسسه حقوقی در تهران 02188403987

اگر به دنبال بهترین موسسه حقوقی در شهر تهران هستین و جایی را نمیشناسید… ما در این مطلب”بهترین موسسه حقوقی در تهران 02188403987” معتبرترین موسسه حقوقی را به شما معرفی می کنیم و می گویم تفاوت بین یک موسسه خوب و بد چیست؟ ویژگی های یک موسسه خوب در تهران چیست؟ شماره تلفن موسسه حقوقی در تهران ، متخصص ترین وکیل پایه یک دادگستری را به شما معرفی خواهیم کرد. همراه ما باشید.

معتبرترین موسسه حقوقی در تهران

بهترین موسسه حقوقی در تهران

یکی از موسسات معتبر در زمینه حقوقی،کیفری،خانواده؛موسسه حقوقی آسایش گستران می باشد.این موسسه با در اختیار داشتن وکلای مجرب و با تجربه که هرکدام در زمینه های تخصصی خود فعالیت می کنند به عنوان یکی از موسسات عالی و معتبر در شهر تهران به شمار می آید.

شماره تلفن موسسه حقوقی آسایش گستران

برای ارتباط با وکلای آشایش گستران با اخذ وکیل؛همچنین دریافت مشاوره رایگان می توانید با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید…

88403987 – 021

88403166 – 021

88401560 – 021

همچنین شما می توانید سوال خود را در انتهای همین صفحه قسمت دیدگاه ها برای مشاورین حقوقی ما ارسال نمایید.پاسخ شما در کمترین زمان ممکن توسط وکیل پایه یک دادگستری دادِ خواهد شد.

 بیشتر بخوانید : شماره تلفن وکیل پایه یک دادگستری 09124970000

آدرس موسسه حقوقی آسایش گستران در تهران

برای دریافت مشاوره حقوقی و اخذ وکیل می توانید حضوراً به موسسه مراجعه نمایید.

آدرس موسسه حقوقی آسایش گستران:

تهران، خیابان شهید مطهری، نرسیده خیابان شریعتی، روبروی بوستان شهیدآوینی، پلاک 11

ادامه مطلب...


:: بازدید از این مطلب : 155
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
شنبه 8 مرداد 1401

طبقات مختلف ارث شامل چه کسانی می‌شود؟

طبقه اول: پدر، مادر، اولاد و اولادِ اولاد: البته در صورت وجود اولاد، نوادگان ارث نمی‌برند. حتی اگر نوه از فرزند دیگری باشد که پیش از پدر و مادر خود، فوت نموده باشد.

طبقه دوم: خواهر، برادر و اولاد آنها و جد و جده أبی و امی. در خصوص این طبقه نیز در صورت وجود خواهر و برادر اولاد آنها ارث نمی‌برند.

طبقه سوم: خاله، دایی، عمو، عمه و اولاد آنها. در خصوص این طبقه نیز در صورت وجود هریک از اعمام و اخوال، فرزندان آنها ارث نمی‌برند. البته در خصوص این طبقه یک استثنا وجود دارد و آن از این قرار است که در صورت وجود تنها یک عموی أبی و یک پسرعموی أبوینی، پسرعموی مزبور مانع ارث عموی أبی خواهد شد.

بر اساس نظر وکیل دادگستری در پاسخ به سؤالات متداول ارث، منظور از کلمات أبی، أبوینی و أمی در طبقات مختلف ارث در قانون چیست؟

مفهوم خواهر، برادر، خاله، دایی، عمو و عمه أبی، أمی و أبوینی به شرح زیر است:

أبی: وقتی از اصطلاح أبی برای شخصی استفاده می‌شود، یعنی آن فرد کسی است که با متوفی در پدر یا پدر بزرگ مشترک هستند؛

أمی: کسی است که با متوفی از طرف مادر یا مادربزرگ مشترک است؛

أبوینی: به فردی گفته می‌شود که پدر و مادر و یا پدربزرگ و مادربزرگ آنها مشترک است.

برای ارتباط با “وکیل پایه یک دادگستری” با شماره‌های 09124970000 و 7-02188403985 تماس بگیرید.

سهم‌الارث چه کسانی در قانون به طور مشخص و دقیق تعیین شده است؟

در خصوص سهم‌الارث زوجین که در بندهای پیش توضیح داده شد. اما در خصوص سایر ورثه به شرح زیر است:

مادر و پدر: هر کدام یک ششم (مجموعاً یک سوم)

دو یا چند دختر در طبقه اول و یا دو یا چند خواهر تنها در طبقه دوم: دو سوم به فرض و مابقی را به قرابت می‌برند.

یک دختر تنها در طبقه اول یا یک خواهر تنها در طبقه دوم: یک دوم به فرض و مابقی را به قرابت می‌برد.

کلاله أمی تنها (اقوام منتسب به مادر): یک ششم

کلاله أمی متعدد (اقوام منتسب به پدر): یک سوم.

براساس نظر وکیل دادگستری در پاسخ به سوالات متداول ارث، اگر دو نفر در یک سانحه بمیرند، سهم‌الارث آنها چگونه تعیین خواهد شد؟

برای پاسخ به این سؤال چندین حالت وجود دارد:

الف. زمان مرگ دو طرف معین و یا حداقل قابل تعیین است: در این صورت کسی که دیرتر فوت نموده از کسی که زودتر فوت کرده ارث می‌برد. لیکن سهم‌الارث او مابین ورثه‌اش تقسیم خواهد شد.

ب. زمان مرگ یکی از طرفین معین و یا قابل تعیین است: اصل بر این است کسی که زمان مرگ او مشخص نیست، دیرتر فوت نموده و بنابراین از طرف دیگر ارث می‌برد.

ج. زمان فوت هیچ یک از آنها مشخص نیست: هیچ کدام از یکدیگر ارث نمی‌برند.

د. حادثه منجر به فوت آنها مصداق هدم یا غرق باشد: یعنی دو طرف طی یک حادثه و در یک زمان فوت نموده باشند.

ادامه مطلب...


:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
پنج شنبه 6 مرداد 1401

فیشینگ

نکات حقوقی فیشینگ

همانطور که مستلزم هستید جهان روز به روز در حال پیشرفت و ارتقای فناوری خود میباشد، از همین رو انجام بسیاری از کارها دیگر برای ما راحت میشود، اما آیا این راحتی مشکلاتی به همراه خود ندارد؟ بدون شک هر چه فناوری گسترش یابد برخی افراد سود جو هم کار خود را ارتقا میدهند، از جمله کلاهبرداران و شیادانی که از طریق شبکه های مجازی یا سایت های غیر قانونی اقدام به اخاذی از هم وطنانمان میکنند.

موضوع اصلی ما دقیقا اخاذی به روش مجازی است،

که در اصل همان فیشینگ نامیده میشود، مطمئنن خیلی از شماها با این واژه آشنا هستید

اما بسیاری از شهروندان دقیقا نمیدانند فیشینگ چه نکات حقوقی ای دارد و اگر این اتفاق برای ما افتاد باید چه کنیم.

فیشینگ یا همان سرقت اطلاعات کلاهبرداری نوین در عصر حاضر است، که بیشتر افراد کم سواد در دام این شیادان می افتند.

در هر حال مشکل اصلی وقوع چنین اتفاقاتی بیشتر عدم آگاهی هم وطنانمان است، اگر قصد دارید دیگر به این جریان خاتمه دهید پیشنهاد میکنیم حتما تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

ریشه یابی فیشینگ

نکات حقوقی فیشینگ

در این قسمت میخواهیم صفر تا صد کلاهبرداری فیشینگ را توضیح دهیم، منظور از ریشه یابی نحوه انجام کلاهبرداری میباشد.

کلاهبرداران با استفاده از سایت های از پیش طراحی شده، یک لینک حاوی مضامین تحریک کننده برایتان ارسال میکنند، سپس از شما میخواهند وارد تا بر روی لینک بزنید، بعد از کلیک بر روی لینک شما وارد سایت هکران یا همان کلاهبرداران میشوید

در اینجا یک صفحه کاملا مشابه با صفحات قانونی مشاهده میکنید که

در اینجا میبایست اطلاعات کاربری و تمام اطلاعات کارت بانکی خود را وارد کنید.

بعد از وارد کردن اطلاعات و تعیین مبلغ مورد نظر به محض تایید نهایی حساب شما خالی میشود و به همین راحتی پول شما وارد جیب هکران میشود.

این جریان فقط برای کارت های بانکی نیست،

بلکه ممکن است برای اطلاعات شخصی یا حقوقی شما هم این اتفاق بی افتد، به جای درخواست اطلاعات کارت بانکی از شما درخواست اطلاعات شخصی را دارند که به راحتی بتوانند محتوای خصوصی یا خانوادگیتان را سرقت کنند، بعد از آن هم بی شک از شما اخاذی خواهند کرد.

 بیشتر بخوانید : وکیل دادگستری و بیان مجازات کلاهبرداری اینترنتی

نکته1: تنها افرادی میتوانند تفاوت سایت های رسمی با غیر رسمی را تشخیص دهند که از قبل آگاهی های در این زمینه کسب کرده باشند.

نکته2: در صورتی که اطلاعات حقوقی و بانکیتان سرقت شده است

سریعا با کارشناسان موسسه حقوقی آسایش گستران تماس حاصل فرمائید، این عزیزان در سریعترین زمان ممکن بهترین راه حل را ارائه میدهند.

ادامه مطلب...

 


:: برچسب‌ها: فیشینگ ,
:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : وکیل 23
سه شنبه 4 مرداد 1401

وضعیت حقوقی محجورین

وضعیت حقوقی محجورین

زمانی که از وضعیت حقوقی اشخاص صحبت می‌کنیم، منظورمان این است که آیا شخص مورد نظر صلاحیت اعمال حقوق و تکالیف قانونی خود را دارد یا خیر؟ اگر چنین حق و صلاحیتی برای وی مفروض است، چگونه و تحت چه شرایطی می‌تواند حقوق خود را ایفا و تکالیف خود را اجرا نماید؟

برای مطالعه وضعیت حقوقی محجورین ما به بررسی وضعیت آنها در انعقاد معاملات مختلف و نیز عقد نکاح به طور جداگانه می‌پردازیم. با ما تا انتهای مطلب «وکیل دادگستری و وضعیت حقوقی محجورین همراه باشید.

وضعیت حقوقی صغار

در این قسمت وضعیت حقوقی صغار ممیز و غیرممیز را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار می‌دهیم:

1- صغیر غیر ممیز: به طور کلی، تمام معاملات صغیر ممیز اعم از صرفاً سودده و یا پایاپای، باطل است. تحت هیچ شرایطی این معاملات قابل تنفیذ نیست.

2- صغیر ممیز: معاملات صرفاً سودده این اشخاص کاملاً صحیح و معتبر است. مانند هبه و صلح بلاعوض. لیکن معاملاتی که امکان زیان در آن وجود دارد مثل بیع، اجاره و غیره باطل‌اند.

نکته در خصوص نکاح صغار

بر اساس مقررات قانون مدنی، سن ازدواج در دختران 13 سال تمام و در پسران 15 سال است. بنابراین ازدواج آنها زیر سن مزبور، با مانع قانونی مواجه است. لیکن چنانچه ولی آنها اجازه نماید امکان نکاح برای آنها زیر سن قانونی نیز وجود دارد.

وضعیت حقوقی سفیه

به طور کلی، معاملات سفیه به دو دسته تقسیم می‌شوند:

1- معاملاتی که صرفاً سودده هستند مثل هبه و صلح بلاعوض: انجام این معاملات از سوی سفیه صحیح بوده و بلااشکال است.

2- معاملاتی که امکان ورود زیان در آنها وجود دارد: حکم این دسته از معاملات بر اساس قانون، غیرنافذ است. یعنی این که چنین معامله‌ای نیاز به تنفیذ قیم دارد.

نکته در خصوص نکاح سفیه یا غیررشید

بر اساس قانون هیچ گونه ممنوعیتی برای ازدواج سفیه یا غیررشید وجود ندارد. بنابراین عقد نکاح که توسط سفیه و یا غیررشید منعقد می‌گردد، صحیح است. البته در خصوص مسائل مالی مربوط به ازدواج مثل مهریه، نمی‌تواند بدون اذن قیم خود اقدام نماید. و چنانچه رأساً مالی را به عنوان مهریه تعیین نماید، غیرنافذ بوده و قابل ابطال است.

ادامه مطلب...


:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
گروه وكلاي آسايش گستران با در اختيار داشتن كادري گسترده از وكلاي پايه يك و قضات بازنشسته و اساتيد دانشگاهي در سراسر ايران و كشورهاي زيادي ميتوانند تامين كننده آسايش حقوقي شما هموطنان ارجمند باشند . هسته مركزي حقوقي موسسه آسايش گستران در سه كميسيون حقوقي ، كيفري و خانواده انجام وظيفه مينمايند ، به نحوي كه پرونده هاي ارجاعي ، در كميسيون مريوطه مطرح و پس از تعيين استراتژي ، توسط وكلاي مربوطه پيگيري ميشود و در تمام مراحل قضايي پرونده توسط مسئولين كميسيون بر حسن جريان امور نظارت ميشود .
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پیوندهای روزانه
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مرکز معتبر مشاوره حقوقی و آدرس noloasayesh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.