وکیل حقوقی خانواده و بیان نحوه انحصار وراثت

بررسی و آموزش مفاهیم مهم و پربرخورد حقوقی کشور

منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 322
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 13
:: باردید دیروز : 9
:: بازدید هفته : 13
:: بازدید ماه : 777
:: بازدید سال : 1965
:: بازدید کلی : 11741
نویسنده : وکیل 23
چهار شنبه 9 بهمن 1398

برگه انحصار ورثه نوعی گواهی می باشد که توسط شورای حل اختلاف محل زندگی مرحوم صادر می گردد و در این گواهی به روشی میزان ارث برای هر یک از وراث بیان شده است. در نظر داشته باشید که برای آن که بخواهید هرگونه تقسیم و یا فروش و یا خریدی را از اموال متوفی انجام دهید یا از مستمری متوفی استفاده کنید، نیاز به گواهی انحصار ورثه می باشد و از همین رو در صورتی که وراث گواهی انحصار وراثت را دریافت نکرده باشند، نمی توانند در صدد تقسیم اموال برآیند.

همچنین بر اساس ابلاغیه جدید در موارد فوتی پس از سال 95 دیگر نیازی به دادن مالیت بر ارث برای دریافت گواهی انحصار وراثت نمی باشد. به بیان وکیل دادگستری پس از آنکه مدارک مورد نیاز را تهیه کردید می بایستی به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید و درخواست صدور گواهی انحصار وراثت را تنظیم کنید. در این مرحله مبلغی در حدود 130 هزار تومان می بایست به دفتر خدمات الکترونیک پرداخت نمایید.

 

مدارک لازم برای دریافت انحصار وراثت به بیان وکیل دادگستری

  • همراه داشتن گواهی فوت که می توان امروزه از طریق مبادی الکترونیک اقدام به دریافت آن نمود.
  • همراه داشتن استشهادیه محضری
  • همراه داشتن اصل شناسنامه فرد متوفی
  • عقدنامه و یا همراه داشتن رونوشتی از آن
  • همراه داشتن اصل شناسنامه وارثین
  • در مواردی که فرد متوفی وصیت نامه رسمی داشته باشد می بایستی آن را همراه داشته باشید.

 

برگه استشهادیه برای متوفی به گفته وکیل پایه یک

به گفته وکیل پایه یک برای دریافت گواهی انحصار وراثت یکی از مدارک مورد نیاز همراه داشتن برگه استشهادیه رسمی می باشد که در یکی از دفاتر اسناد رسمی تنظیم و تصدیق گردیده باشد.

برای دریافت استشهادیه محضری نیاز است تا با 3 تن از افراد محلی و یا آشنایان به یکی از نزدیک ترین دفاتر اسناد رسمی مراجعه نمایید و پر کردن فرم مخصوص استشهادیه این 3 نفر تایید می کند که چه افرادی وراث می باشند. سپس دفتر این فرم ها را مورد تایید قرار داده و مورد تصدیق قرار می دهد.

 

انواع گواهی انحصار وراثت به بیان وکیل پایه یک دادگستری

به بیان وکیل پایه یک دادگستری دو نوع گواهی انحصار وراثت وجود دارد. نوع اول گواهی انحصار وراثت محدود می باشد که در مواردی مورد درخواست قرار می گیرد که فرد متوفی اموال و دارایی نداشته باشد که وراث بخواهند اقدام به تقسیم آن نمایند.

نوع دیگر ، گواهی انحصار وراثت نامحدود است که این نوع از گواهی انحصار وراثت در مواردی مورد استفاده قرار می گیرد که فرد متوفی اموال و دارایی داشته باشد که وراثت بتوانند آن را میان یکدیگر تقسیم نمایند.

به بیان وکیل پایه یک دادگستری در مواردی که افراد اقدام به دریافت گواهی انحصار وراثت محدود نمایند و پس از گذشت مدتی متوجه وجود اموال و دارایی از متوفی شوند و بخواهند آن را میان خود تقسیم کنند، نیاز است تا اقدام به دریافت گواهی انحصار وراثت نامحدود کنند.

توجه داشته باشید که میزان هزینه برای گرفتن هر دو نوع گواهی یکسان می باشد اما تفاوت اصلی میان این دو نوع مدت زمان اعتبار آن ها می باشد.

همچنین برای دریافت گواهی انحصار وراثت نامحدود نیاز است تا آگهی فوت متوفی منتشر گردد. مدت زمانی که طول می کشد تا آگهی منتشر گردد و گواهی صادر شود چیزی در حدود یک ماه می باشد.

برای انتشار آگهی نیازی به انجام کار خاصی نمی باشد و صرف آن که به شعبه شورای حل اختلاف مراجعه شود و به پرونده رسیدگی گردد خود  شورای حل اختلاف اقدام به انتشار آگهی رایگان می نماید.

وکیل حقوقی خانواده و بیان نحوه انحصار وراثت 

 

وارث به گفته وکیل دادگستری

به گفته وکیل دادگستری بیان و توضیح دقیق وارث نیازمند توضیحات بسیار زیادی می باشد اما اگر بخواهیم به طور خلاصه و کلی به تعریف وارث بپردازیم می توان گفت بر اساس قوانین اسلام و با استناد به مواد قانون مدنی وراث نسبی به سه دسته تقسیم می شوند و در صورت آن که دسته اول ارث ببرد به دسته دیگر ارث نخواهد رسید. این دسته ها عبارتند از:

دسته اول

  • همسر فرد متوفی
  • پدر
  • مادر
  • فرزندان متوفی و در صورتی که فرزندان از دنیا رفته باشند نوه ها

دسته دوم

  • پدربزرگ
  • مادربزرگ
  • همسر فرد فوت شده
  • خواهر و برادرها و در صورت فوت شدن آنان فرزندان آن ها

دسته سوم

  • زوجه فرد متوفی ، عمو، عمه، دایی، خاله فرد فوت شده و در مواردی که این افراد فوت کرده باشند ارث به فرزندان آن ها خواهد رسید.
  • در مواردی که افراد ذکر شده وجود نداشته باشند اموال به عمه ، عمو، خاله، دایی، پدر و مادر فرد فوت شده خواهد رسید.

 



:: موضوعات مرتبط: دعاوی حقوقی , دعاوی خانواده , ,
:: برچسب‌ها: وکیل حقوقی خانواده , وکیل پایه یک حقوقی , وکیل پایه یک خانواده , وکیل حقوقی تهران , وکیل خانواده ,
:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
گروه وكلاي آسايش گستران با در اختيار داشتن كادري گسترده از وكلاي پايه يك و قضات بازنشسته و اساتيد دانشگاهي در سراسر ايران و كشورهاي زيادي ميتوانند تامين كننده آسايش حقوقي شما هموطنان ارجمند باشند . هسته مركزي حقوقي موسسه آسايش گستران در سه كميسيون حقوقي ، كيفري و خانواده انجام وظيفه مينمايند ، به نحوي كه پرونده هاي ارجاعي ، در كميسيون مريوطه مطرح و پس از تعيين استراتژي ، توسط وكلاي مربوطه پيگيري ميشود و در تمام مراحل قضايي پرونده توسط مسئولين كميسيون بر حسن جريان امور نظارت ميشود .
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پیوندهای روزانه
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مرکز معتبر مشاوره حقوقی و آدرس noloasayesh.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.